CompuPlanet is opgericht door Philip D’Haeze, eenmanszaak met een passie voor computers.

Reeds vanaf mijn 12 jaar kocht ik toen elektronica bouwdozen bij de toen alom gekende Tandy.
Later reisde ik  naar Londen om er de eerste Personal Computer aan te kopen (Atari 800) met zijn (toen) snelle processor (1.8MHz).

Afgestudeerd in de richting Elektriciteit optie Elektronica, heb ik sinds de jaren 80 een gigantische evolutie zie opkomen in de informatica. Technieker bij GTV Harelbeke, 5 jaar verkoper en ict verantwoordelijke bij Defoort te Kuurne, 9 jaar mede zaakvoerder bij Centrale du Pneu te Moeskroen. Telkens werd mijn kennis i.v.m. informatica gebruikt om het nieuwe medium in te zetten voor een meer effectievere verkoop en sneller beheer van producten.

Serdert 1999 werk ik volledig zelfstandig, en is het mijn passie om u een tweedehands laptop/pc aan te bieden tegen een scherpe prijs.

CONTACT Pagina

about-us-product

Onze visie .

Compuplanet is een gedreven officiële eenmanszaak gekend voor zijn ruim en dynamisch aanbod aan tweedehands computer apparatuur en een ijzersterke service. Professioneel advies wordt gegeven op basis van ervaring met talloze apparaten, een scherpe prijs en een groot hart voor computers.

Mijn ervaringen.

Reeds van 1999 verkoop ik 2de hands pc/laptops.

Ik koop zelf mijn laptops aan onder strenge en selectieve procedure.

Enkel professionele laptops uit de bedrijfswereld van Top klasse merken.

37 jaar ervaring in het herstellen van laptops – elektronische schakelingen – pc’s.

Denk maar aan upgraden, O.S. installeren, Bios upgrade, Harde Schijf recuperatie na crash.

Terug naar boven
preloader